Бившият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи, който в момента е

...
Бившият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи, който в момента е
Коментари Харесай

Бонучи: Исках да приключа кариерата си в Юве, но ще се върна като треньор

Бившият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи, който сега е футболист на Унион Берлин, даде изявление пред испанския вестник " Марка ", в който описа забавни неща за лятото, когато напусна Италия.

" Днес съм по-спокоен и по-малко сърдит поради това, което се случи през лятото. Все още си приказвам с доста съотборници ", сподели централният бранител.

" Беше огромно смяна в живота ми. Сам съм, фамилията ми живее в Торино. Първият месец и половина беше доста сложен. Озовах се самичък в град, който ми беше изцяло чужд. Постепенно се научих да познавам избрани хора, места, момчетата от тима. Сега всичко е по-лесно ", признава италианският национал.

" Всички знаеха какво е моето предпочитание, само че изживях този миг умерено и зряло. Нужно е да се гледа напред. Миналото ми в Ювентус беше прелестно. Исках да приключа кариерата си в тима. Не се случи по този начин. Спокоен съм, тъй като постоянно съм давал максимума. Всяка седмица приказвам с моите някогашни съотборници. Това значи, че съм бил значим в съблекалнята - бях другар с ветераните и образец за младите ", счита Бонучи.

" Дали ще се върна? Това е една от задачите ми. Искам да бъда треньор и в случай че съумея да бъда в елита, Ювентус е тимът, който би ми харесало да повеждам. Юве е огромен стадий от живота ми. Благодарен съм на Андреа Аниели, Марота, Паратичи, Недвед. Има и един треньор, който постоянно ми е помагал да раста - Антонио Конте ", прям е Леонардо Бонучи. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР