Бившият капитан на ЦСКА - Валентин Илиев, който днес ще

...
Бившият капитан на ЦСКА - Валентин Илиев, който днес ще
Коментари Харесай

Вальо Илиев вече е обърквал сметките на ЦСКА

Бившият капитан на ЦСКА - Валентин Илиев, който през днешния ден ще изведе ФК ЦСКА 1948 като треньор против " армейците ", към този момент един път е вадил отбора от Европа.

Това се случи през сезон 2011/12, когато централният бранител защитаваше цветовете на Стяуа (Букурещ). Жребият опълчи алените и румънския гранд в плейофа за класиране в груповата фаза на Лига Европа. Илиев стартира като титуляр и остана на терена цялостни 90 минути както при успеха с 2:0 на отбора му оттатък Дунава, по този начин и при 1:1 на " Васил Левски " в реванша, а след мача получи бурни овации пред бранш Г.

Сега сърцатият някогашен футболист има нов късмет да постави завършек на европейските упоритости на ЦСКА, този път преди въобще да са се появили. Със сигурност той няма да бъде посрещнат с ентусиазма от преди 13 години от " алените " почитатели, изключително в случай че приключи вечерта на печелившата страна. Илиев за първи път се изправя против някогашния си тим в ролята на треньор. Предстои да разберем дали ще успее да повтори триумфа си като футболист, написа " Тема Спорт ".
 ЦСКА против ФК ЦСКА 1948 в бараж за присъединяване в Лигата на конференциите
Подобаващ край на сезона! ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 влизат в зрелищна борба за последната европейска квота

Баражът ще се организира на националния стадион " Васил Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР