Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев е основен вариант за

...
Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев е основен вариант за
Коментари Харесай

Валентин Илиев поема клуб от елита на Румъния?

Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев е главен вид за ментор на ФКСБ, оповестява gsp.rо. 42-годишният експерт е бил препоръчан на боса на румънския гранд Джиджи Бекали от генералния шеф на клуба и някогашен старши треньор на Литекс Михай Стойкица.

Илиев е добре прочут на футболната общност в северната ни съседка, където играеше за Университатя Крайова и Стяуа, а през сезон 2018/2019 година беше помощник-треньор при " сините лъвове " от Крайова. В България Вальо е бил отпред на ФК ЦСКА 1948 и помощник в Ботев (Враца) и Царско село.
 Валентин Илиев може да поеме ФКСБ?
Валентин Илиев може да поеме ФКСБ?

Получил е позвъняване персонално от Джиджи Бекали

За последно през предходната година някогашният национал водеше дубъла на ФК ЦСКА 1948 във Втора лига. Очаква се Бекали да вземе решението в идващите дни.

Румънските сътрудници акцентират, че синът на Илия Вълов се употребява с почитание от страна на притежателя на ФКСБ, който харесвал неговата мощна богобоязливост. В информацията се споделя още, че в случай че Вальо поеме колоса от " Арена Национала ", това няма да е първият случай, когато религията свързва треньор с пейката на армейците от Букурещ.
 Валентин Илиев също си потегли от ФК ЦСКА 1948
Валентин Илиев също си потегли от ФК ЦСКА 1948

Доскорошният ментор на втория състав на столичани реши да се раздели с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР