Бившият капитан на ЦСКА - Иван Бандаловски, не можа да

...
Бившият капитан на ЦСКА - Иван Бандаловски, не можа да
Коментари Харесай

Бандаловски скочи на Стойчо Младенов: С наемници и анонимници - толкова!

Бившият капитан на ЦСКА - Иван Бандаловски, не можа да преглътне вчерашното проваляне на армейците с 0:2 в Пловдив от Ботев, което значително изпари очакванията за купа на " Армията ".

Защитникът, който е и някогашен национал на България, изрази позицията си в профила си във Facebook, а под поста се развихри същинска стихия от мнения и полемики по тематиката.

" С тези 10 титуляри наемници и то анонимни, толкоз... Турица и Йомов все едно си играят в чужбина... Мухар, Кухар, Бусатковци, Юги, Вилсхудковци и тем сходни воин, обикновено да има и отлив на аудитория.

Гарантирам, че с 11 българчета ще сме още веднъж 2-ри или 3-ти, другото е прахуляк в очите на хората и неверна политика, и ще си кретаме, но с мислене от 90-та година и куци пилета толкоз.

Жалко за милионите червени принудени да гледат тези бежанци от всички краища на света, пристигнали да си вземат заплатката и след 2 години няма никой да помни, че са играли в ЦСКА, тъпо и за самия български футбол, народен тим и българските момчета с гений ", написа Иван Бандаловски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР