Бившият капитан на ЦСКА Адалберт Зафиров, който е бил и

...
Бившият капитан на ЦСКА Адалберт Зафиров, който е бил и
Коментари Харесай

Бивш капитан и треньор на ЦСКА започнал работа в кол център

Бившият капитан на ЦСКА Адалберт Зафиров, който е бил и треньор на „ алените “, смени футболното занятие. Зафето работи в извънредно мощна телекомуникационна компания, заяви самият той пред БЛИЦ.

Става въпрос за световноизвестната Дойче Телеком, която е най-голямата в Германия и трета в света. Любопитното е, че концернът е спонсор на Байерн (Мюнхен), откакто логото му към този момент 20 години грее начело на фланелките на баварския исполин.

Немците имат офис и в България, в чийто прът център чиновник е точно Адалберт Зафиров.

За да работиш на такова място, е належащо да знаеш немски. Зафето го владее още от интервала, в който беше футболист на Арминия (Билефелд) и Унион (Берлин).

„ Много добре се усещам в Дойче Телеком. На ден споделям с доста хора от Германия. Обаждат се за удължение на контракт, за всякакви нови предложения, при проблеми “, съобщи Зафето.

„ Справям се с немския, нямам проблеми. Някои немци са по-любопитни. Питат ме кой съм, какъв съм. Има и такива, които ме познават, което ме радва. Даже попаднах на жена от Билефелд, която се изненада, че работя в Дойче Телеком. Покани ме на посетители в града, в чийто тим играх през 1998 година.

С сътрудниците от офиса се разбирам прелестно. Много точни хора са. Те също са българи. Един от тях е огромен почитател на Левски, само че сподели, че ме почита. Това е хубаво, че не се разделяме на „ червени “ и „ сини “ в живота “, добави Адалберт Зафиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР