Бившият капитан на Рома Франческо Тоти заяви, че би се

...
Бившият капитан на Рома Франческо Тоти заяви, че би се
Коментари Харесай

Тоти: Бих се върна в Рома, но ако собственикът е друг

Бившият капитан на Рома Франческо Тоти съобщи, че би се завърнал в клуба, само че единствено при изискване, че се смени собствеността. Принца на Рим подаде оставка като шеф на " вълците " след скандал с американския милиардер, който устоя отбора, Джеймс Палота. Тогава Тоти разгласи, че управлението на клуба не му разрешава да взе участие ефективно във взимането на решения за бъдещето на отбора.

Сега Тоти съобщи, че би се завърнал в клуба, в случай че той бъде стихотворец от различен американски милиардер Дан Фрийдкин. За промяната на собствеността на Рома се приказва от известно време, като още при започване на февруари стана ясно, че договорката е на финалната права.

" Ако ми звънне телефона, ще отговоря. Ще преценява дали да се върна. Никога не казвай в никакъв случай. Ако в един избран миг промяната на собствеността стане факт, тогава няма по какъв начин да не уважа почитателите и фланелката. Никога не мога да предам клуба, който ми даде толкоз доста ", сподели Тоти пред " Il Messaggero ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР