Бившият капитан на националния отбор по волейбол - Тодор Алексиев,

...
Бившият капитан на националния отбор по волейбол - Тодор Алексиев,
Коментари Харесай

Тодор Алексиев: Ще е страхотно да сме заедно с Матей

Бившият капитан на националния тим по волейбол - Тодор Алексиев, съобщи, че ще се завърне измежду редиците на " лъвовете " за идната подготовка за Олимпийските игри в Токио през 2020 година.

Той изрази вяра, че още веднъж ще може да си партнира с Матей Казийски в посрещането. Императора също разкри, че е провел диалог с новия народен селекционер и обмисля предлагането още веднъж да бъде в отбора, откакто преди 7 години съобщи изрично, че няма да играе, до момента в който управлението на Федерацията не се отдръпна.



" Матей, в случай че се върне, ще имаме огромен късмет да се класираме на олимпийски игри. С него започнахме дружно, да приключим още една олимпиада дружно, ще е ужасно ", сподели той.
 България победи Франция с 3:1 @@@

Тодор Алексиев сега играе за гръцкия " Олимпиакос ". Тимът му ще се изправи против бургаския " Нефтохимик " в мач от четвъртфиналите за Купата на CEV на следващия ден (30 януари).
 България победи Франция с 3:1 @@@

" След толкоз доста години на открито, за първи път ще играя против български тим. Малко е необичайно, ще забележим. Интересно е. Като пристигнем в Бургас, ще го мислим. Разговарях с някои от момчетата от " Нефтохимик ". Лошото е, че вършат тези промени на полусезон. Дано да е за положително ", съобщи той.
 България победи Франция с 3:1 @@@

Българският отбор има нов треньор от няколко дни след назначението на Николай Желязков, който размени Найден Найденов.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР