Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов не

...
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов не
Коментари Харесай

Попето отвори автомивка

Бившият капитан на националния тим по футбол Ивелин Попов не си губи времето, до момента в който се възвръща от тежка контузия. Футболистът на съветския ФК Сочи подхвана следващо бизнес начинание, научи “България Днес”.

Този път Попето се е насочил към почистването на коли. Той стана съучастник в нова автомивка. Тя се намира в Пловдив и отвори порти преди към месец. Ивелин влага в нея дружно със собствен другар. Участието на Попов няма по какъв начин да се сбърка - в името й стоят неговите букви дружно с обичайния му номер 71.

Бившият капитан на “лъвовете” от дълго време мисли за бъдещето си измежду футбола. За разлика от доста родни играчи, които пропиляха извоюваното на терена, той мъдро влага в разнообразни бизнес инициативи. От няколко години Ивелин и половинката му Елена Паришева имат бар в центъра на София. След това Попов се насочи към още едно бизнес начинание. Той навлезе в строителството преди две години. Попето подвигна баровски жилищен комплекс, оценен на над 5 млн. евро. Футболистът влезе в съдружничество с двама опитни строителни бизнесмени. По техен съвет купи имот на столичната улица “Отец Паисий” за близо 1.5 милиона лв.. След това подвигна жилищна постройка с обща повърхност от 5730 кв. м. При цена на парцелите в региона към 1300 евро на квадрат, Попето си докара доходи от над 5 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР