Бившият капитан на националния отбор на Германия Филип Лаам е

...
Бившият капитан на националния отбор на Германия Филип Лаам е
Коментари Харесай

Филип Лам се тревожи за домакинството на Германия в Евро 2024 след провала в Катар

Бившият капитан на националния тим на Германия Филип Лаам е обезпокоен за способността на сегашния отбор да се показа на равнище при семейството си на Европейското състезание през 2024 година след ранното отпадане от Мондиала в Катар.
 Германия се провали и на този Мондиал Германия се провали и на този Мондиал
" Отборът наподобява по този начин, като че ли няма управление. Сега би трябвало да намерим верните хора, предвид на Европейското състезание вкъщи, което стартира след 18 месеца и за които резултатът на Световния шампионат, несъмнено, е злополука ", той написа в колонка за медийната група RedaktionsNetzwerk Deutschland.

Лаам разкритикува представянето на Бундестима в отбрана по време на шампионата в Катар. " Винаги сме имали възприятието, че можем да преобладаваме над противника и да създадем положения, само че ни липсваше непоклатимост в отбрана. Това беше призрачен сън за вратаря Мануел Нойер на моменти, като се има поради какъв брой постоянно играчите се показваха свободни пред него ", написа още някогашният бранител на Байерн (Мюнхен).

Той обаче е на мнение, че в тима има капацитет. " Имаме доста положителни играчи, огромни гении като Джамал Мусиала, Льорой Сане, Серж Гнабри, Кай Хавертц. Но те би трябвало да поемат отговорност ", добави Лаам.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР