Бившият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров попадна

...
Бившият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров попадна
Коментари Харесай

Джеймс Милнър постави Стилиян Петров в идеалния си отбор

Бившият капитан на националния тим на България Стилиян Петров попадна след идеалните 11 на халфа на " Ливърпул " Джеймс Милнър.

Футболистът на мърсисайдци се включи в предизвикването на английската телевизия " Скай Спортс " и дефинира своя " дрийм тийм ". Той беше провокиран от Джейми Карагър, като трябваше да съблюдава прецизни правила - да има единствено по един футболист от тимовете от Висшата лига и единствено по един от съответната страна.
Вижте тази обява в Instagram.
James Milner revealed his #CarraChallenge XI on the #SkyFootballShow this morning! You can have ONE player per club to have played in the Premier League and only ONE player per nation.

Публикация, споделена от Sky Sports (@skysports) на Май 1, 2020 в 3:57 PDT

Така, вместо да постави себе си, Милнър сложи в средата на терена Петров. Двамата бяха съотборници за два сезона в " Астън Вила ". Компания на българина в съседство прави легендата на " Ливърпул " Стивън Джерард.
Стилиян Петров оказал помощ на някогашен съотборник да се оправи с ковид (ВИДЕО) Приятел в потребност се познава
Вратар е финландецът Юси Яскилайнен. В отбрана са Бранислав Иванович, Лукас Рабебе и Уес Морган. Халфове, с изключение на Петров и Джерард, са Кристиано Роналдо и някогашният състезател на " Мидълзбро " - Жуниньо. А нападатели са Тиери Анри, Серхио Агуеро и Гарет Бейл.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР