Бившият капитан на националния отбор на България Филип Виденов ще

...
Бившият капитан на националния отбор на България Филип Виденов ще
Коментари Харесай

Сашо Янев и Филип Виденов и попълват селекциите в Мача на звездите

Бившият капитан на националния тим на България Филип Виденов ще получи късмет за пръв път да се включи в Мача на звездите на българския баскетбол. Гардът на Берое все се разминаваше с присъединяване в шоу срещата заради обстоятелството, че кариерата му мина най-вече зад граница. Сега, обаче, треньорите на тимовете дружно с уредниците от Национална Баскетболна Лига, Българска Федерация по Баскетбол и " СпортЛаб " ЕООД поканиха 37-годишния русенец в състава.

Друг настоящ национал от Берое Александър Янев също попадна измежду съставите на звездното събитие. Крилото от Варна е включен в състава дружно с двама чужденци - Омари Гудул от Левски Лукойл и Шелдън Джитър от Рилски Спортист. Гудул е специфичен избор на уредниците, въпреки този сезон да няма задоволително игрово време в България. Той обаче беше най-резултатен състезател в Мача на звездите през предишния сезон. Ясни са и двамата треньори, които ще водят тимовете в тазгодишното 15-то издание на дуела. Това са наставникът на Балкан (Ботевград) Небойша Видич и носителят на купата на България с Рилски Спортист (Самоков) Людмил Хаджисотиров.

Вече е интензивно пък гласуването за капитани на двата тима. Феновете могат да изберат водачите на страницата на мероприятието - www.all-star.bg. Всички 24 имена са пуснати по азбучен ред, а баскетболните последователи ще би трябвало да подберат по едно и също време две от тях. Гласуването ще трае 5 дни, а на специфична конференция на 4 април година избраните за капитани ще играят на остарялата българска игра " Настъпванка " и ще изберат баскетболистите в тимовете си. Тогава ще станат ясни и имената на двата противника в шоуто. Мачът на звездите ще се състои на 22 април в Ботевград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР