Бившият капитан на националния отбор и Левски - Ивелин Попов

...
Бившият капитан на националния отбор и Левски - Ивелин Попов
Коментари Харесай

Ивелин Попов помогнал за трансфера на Роналдо в Ростов

Бившият капитан на националния тим и Левски - Ивелин Попов е спомогнал за прехвърлянето на Роналдо в Ростов. Това призна пред сътрудниците от dsport футболният сътрудник Джери Перейра.

" От три-четири месеца бяхме говорили с мои сътрудници. Обадиха се и демонстрираха интерес. Свързах ги с сътрудниците на Роналдо, тъй като аз съм прям и споделям, че самият футболист може да се продаде с положителните си игри. Ние може да ориентираме, да създадем връзка, само че клубовете, когато видят, че даден състезател се показва добре, стартират да търсят неговите сътрудници. Аз разговарях с неговите сътрудници Фабио и Жулио. Те имаха терзания, тъй като черпеха информация от интернет, която е обвързвана с войната. Аз дадох обещание да спомагам и да идем на място. Направихме го и те видяха, че градът е спокоен, а стадионът е неповторим. След това и двата клуба се схванаха ", сподели той и продължи.

" За финансовите неща не мога да приказвам, само че откакто всичко се е случило, значи е наред и няма да има проблеми. Тук е моментът да кажа, че Ивелин Попов оказа помощ доста. Той е играл там, а познава и тези мениджъри от тяхна страна. За една договорка би трябвало да оказват помощ доста хора. Мениджърът, който приказва, че е направил всичко, нормално приказва цялостни неистини. Много хора вземат участие. Много мъчно се работи самичък. Без помощ на другари не става. Ивелин Попов оказа помощ доста на всички в тази договорка. Той е доста сериозен човек. Хората в Ростов му имат вяра и неговата дума е значима. Той е споделил доста положителни думи за Роналдо, като футболист, експерт и човек!

Ивелин Попов е бил сериозен, когато е играл там и в този момент президентът и шефовете му имат вяра доста. Ако беше споделил и една неприятна дума за Роналдо, нямаше да има договорка, каквото и да бяхме създали ние ", разяснява първият бразилец, играл в България.
 Официално: Роналдо е състезател на Ростов
Официално: Роналдо е състезател на Ростов

Руснаците показаха бразилеца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР