Бившият капитан на националния отбор и член на екипа на

...
Бившият капитан на националния отбор и член на екипа на
Коментари Харесай

Стилиян Петров към БФС: Бъдещето няма нищо общо с вас!

Бившият капитан на националния тим и член на екипа на Димитър Бербатов Стилиян Петров употребява обществените мрежи, с цел да разяснява последният митинг пред постройката на БФС, както и настоящето управление на футболната централа.

Ето какво написа Петров във Facebook:

Защо свободата и независимостта пораждат боязън в БФС

В последните дни с огромно внимание следя и проучвам протичащото се в цяла футболна България. От затваряне на булеварди, виковете за оставка, недоволни дребни и огромни, замерящи с домати, кивита, яйца и праскови, изпълнени с яд клубове и родители, транспаранти по игрища!

Всички насочват полезрението си към един единствен човек и персона... Димитър Бербатов.

Съвсем обикновено, той бе единственият, който отиде да бъде с елементарните хора.Така, както го направи два пъти из цялата страна. Той и ние в никакъв случай няма да забравим от кое място потегля любовта за играта футбол, от кое място се възпламенява искрата да бъдеш идващият Христо Стоичков, Димитър Бербатов...

А не като тези, криещите се - в лукса на Доха, в Гранде кабинета, в Гранде бара....
 Михайлов за митингите: Подобни неща са за рубриката на Евронюз - No comment
Михайлов за митингите: Подобни неща са за рубриката на Евронюз - No comment

" Не ми е на равнището да разясня "

Те не се позволяват към този момент в обществото. Всяка една тяхна поява е авансово готова и планувана, с цел да не ги линчува. Или персонална среща с избрани клубове, кметове и тем сходни. Кога ще ги забележим измежду изстрадалите хора, по кое време ще ги забележим на рушащите се игрища на клубовете от българския футболен хайлайф, по кое време ще ги забележим измежду естествените хора из страната? Никога! Всяко тяхно присъединяване в публичния живот към този момент е изкуствено!

Защо децата хвърляли и обиждали? Задайте този въпрос към господата от футболния Гранде разкош, които от дълго време нямат връзка нито с действителността, нито с хората от народа. Това е въпрос единствено и само към тези самозабравили се господа, които се държат като еднолични притежатели на футбола, и са подготвени да го забранят на всеки, който дръзне да мечтае за нещо по-добро от дъното. Нека господата, криещи се от хората, до знаят - доматите, кивитата, прасковите и яйцата са за тях, по тях...срещу тях. Тези хора, тези деца, които вие обиждате и изхвърляте от футбола, са свободомислещи и самостоятелни от цялата мръсотия и метод на работа от БФС. Вече има свободомислещи, самостоятелни, безстрашни, свободни хора, борещи се за бъдещето - своето, на техните деца и на българския футбол! А бъдещето няма нищо общо с вас! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР