Бившият капитан на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров

...
Бившият капитан на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Защо доумъртвявате българския футбол? Българският фен няма да ви прости

Бившият капитан на националния ни тим по футбол Стилиян Петров показа обява в обществените мрежи, посредством която визира тематиката с готвеното предложение да бъде признат закон против рекламата на лицензираните хазартни компании в България.

Написаното от Стилиян Петров без редакторска интервенция:

" Г-н Стефанов, господин Василев и всички други тимове. 

С правото си се надигате и повдигате тематика, която е мъчителна и значима. За страдание, мъчителните тематики и трудности за българския футбол към този момент са извънредно доста. Но е значимо, че имаме „ отличници “, от БФС, които се грижат за ползите на българската футболна екосистема. 

В последните няколко години футболът се трансформира в освен това от занимателен спорт в България, а другояче с милиарди почитатели по целия свят. Тази мултимилиардна промишленост притегли вниманието на огромните компании за онлайн
залагания, които наляха милиони. 

Спонсорството им направи по този начин, че доста клубове от разнообразни шампионати да носят на фланелките си логата на фирмите им. 

Спонсорството се употребява необятно във футбола като маркетингов инструмент и спомагателни доходи за съответния клуб. 

Това е симбиоза, която е от изгода както за клуба, по този начин и за компанията за онлайн
залагания

От комерсиална позиция фирмите и клубовете се поддържат взаимно. При футболните клубове стабилната финансова поддръжка е едно от нещата, от които се нуждаят, с цел да съумеят да съществуват (специално в българския модул на работа). Компаниите за
залагания влагат милиони в клубовете в подмяна на ефикасна платформа за постигане до целевата им публика. Всички знаем, че футболът е гледан от милиарди почитатели по целия свят. 

Спонсорството дава милиони в бюджета на клубовете. Ситуация печеливша и за двете страни - един от най-хубавите способи за поддръжка на по този начин нужния висок футболен стандарт в една страна. 

Тъй като стандартът на футбола в България продължава да пропада, клубовете се нуждаят от цялата помощ, която могат да получат законно и отвред. За да останат конкурентноспособни на някаква част от европейския футболен хайлайф. Спонсорите и фирмите за онлайн
залагания влагат големи суми, които оказват помощ за възстановяване на подготвителната база, основаване на съвременни игрища и финансова поддръжка за играчите и локалната общественост (стига да има проект на деяние и целеустремен процес). 

Но по какъв начин да знаят политиците, какво тъкмо значи тази промишленост за българския футбол, когато няма кой от сякаш ръководещите го да им го изясни обосновано и в елементи? А за какво не се откажат политиците от налозите и таксите събирани за държавния бюджет от тези компании, а протягат ръка на футбола и изобщо на спорта. Защо не се задават въпроси и провокират публични полемики за пагубния резултат и леталния край върху по този начин или другояче доведения до прощален одър български футбол, в случай че на българските клубове им се забрани и глътката О2, която получават. Ясно е, че по този начин нареченото основно настоящо лице в българския футбол реализира единствено цялостен отвод на страната да работи с него. 

В случая е наша обща задача - на хората, които в действителност ги е грижа за футбола, за футболните клубове и за бъдещето, да разбираем на народните представители, вносители на това предложение, че с лека ръка биха доумъртвили българския футбол. Затова молим към вас дами и господа, преди да решите да гласувате. "

А българският почитател това няма да го елементарни. Защото макар дългогодишната болежка, българинът обича футбола ".

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР