Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн се обяви срещу

...
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн се обяви срещу
Коментари Харесай

Рой Кийн призова играчите да не намаляват заплатите си

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн се разгласи против акцията, която клубовете подеха, с цел да накарат своите играчи да понижат възнагражденията си в изискванията на рецесията, породена от пандемията. Според него няма никакъв смисъл в това огромните клубове с богати притежатели да подлагат на подобен напън футболистите.

" Играчите са притискани да понижават заплатите си, и то в огромните клубове с богати притежатели. След метода, по който напуснах Манчестър Юнайтед, аз в този момент не бих приел ничие предложение да си понижа заплатата, в случай че бях в някой от огромните клубове. Не е работа на другите какво ще правиш със своите пари. Вземете си заплатите и в случай че желаете да деянията благотворителност, направете го! Не мисля, че играчите би трябвало да бъдат притискани от клубовете, изключително в огромните клубове. Индивидуалният контракт на всеки е персонален въпрос. Няма никакъв смисъл в концепцията, че всички играчи би трябвало да понижават заплатите си. Това е нещо самостоятелно ", съобщи Кийн пред " Скай спортс ".
" I wouldn't take a pay cut from any of the big clubs "

Roy Keane believes players shouldn't feel pressure to take pay cuts from their wealthy clubs - and will use their money to help elsewhere

Watch the #SkyFootballShow now on Sky Sports PL and Sky Sports News pic.twitter.com/5oAzOyEneE
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) April 24, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР