Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил използва профила си

...
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил използва профила си
Коментари Харесай

Гари Невил пожела успех на Джим Ратклиф в Манчестър Юнайтед

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил употребява профила си в обществените мрежи, с цел да пожелае шанс на новия вложител в клуба Джим Ратклиф.

Припомняме ви, че във вчерашния ден създателят и изпълнителен шеф на ИНЕОС Ратклиф закупи 25% от акциите на " алените дяволи ", като също така стана ясно, че той и неговият екип поемат спортно-техническата власт в тима.

В същото време Невил, който сега се изявява като анализатор, показа, че през актуалната година Манчестър Юнайтед е бил " безспорен срам " и изрази вяра, че идването на Ратклиф ще спомогне за това отборът още веднъж да си върне уважението на своите противници.

" През 2023 година Манчестър Юнайтед беше безспорен срам. Моментът за тази договорка е в действителност неприятен и никоя заинтригувана преди организация даже не би го обмислила на този стадий. Във всеки случай, всичко най-хубаво на Джим Ратклиф и се надявам той да откри метод да почисти клуба и да го направи още веднъж почитан на и отвън терена ", написа Гари Невил.

В кариерата си като състезател бранителят изигра общо 602 мача за " алените дяволи ", в които осъществя 7 гола и завоюва повече от 20 трофея. Между 2005-а и 2010 година Невил изпълняваше и ролята на капитан на Манчестър Юнайтед, наследявайки в тази роля друга именита фигура на отбора - Рой Кийн.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР