Бившият капитан на Ливърпул Греъм Сунес е оптимист, че тимът

...
Бившият капитан на Ливърпул Греъм Сунес е оптимист, че тимът
Коментари Харесай

Ранен гол ще постави Барса под напрежение, вярва Греъм Сунес

Бившият капитан на Ливърпул Греъм Сунес е оптимист, че отборът на Юрген Клоп може да отстрани Барселона на полуфиналите в Шампионската лига. Английският тим загуби първата среща с 0:3 и задачата към този момент е извънредно сложна.

“Анфийлд” ще се тресе, на играчите на Барса ще им бъде по-тежко на терена спрямо това, на което са привикнали на своя си стадион. А и Ливърпул ще има преимущество във физическите единоборства. Един ранен гол ще сложи испанците напрегнат, на каквото до момента през сезона може би не са били подлагани”, написа Сунес в коментарната си графа за Sunday Times.

Шотландецът дава огромни шансове и на Тотнъм да обърне Аякс в Амстердам, откакто отборът на Ерик загар Хаг завоюва срещата в Лондон с 1:0. “Шпорите” към момента са в играта единствено поради влизането на Муса Сисоко като промяна в първия мач. Той съумя да наруши ритъма на холандците, след което те започнаха да наподобяват тъкмо като това, което в реалност са: надарен, само че млад тим, който в никакъв случай до момента не е играл толкоз значим двубой”, добавя Сунес.

Двата мача са през идната седмица. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 7 май  Ливърпул 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР