Бившият капитан на Левски Станислав Ангелов е убеден, че Левски

...
Бившият капитан на Левски Станислав Ангелов е убеден, че Левски
Коментари Харесай

Какъв е козът на Левски в борбата за титлата?

Бившият капитан на Левски Станислав Ангелов е уверен, че Левски може да се пребори за купата и Купата на България с Лудогорец благодарение на своите почитатели. Според него "сините " могат да победят всеки тим в случай че имат цялостната поддръжка на последователите.

"Феновете са най- огромният коз на Левски в битката с Лудогорец. Нашата мощ е, когато тимът натрупа няколко следващи победи и публиката се окуражи и се върне на стадиона. Левски може да победи безусловно всеки, без значение какви са играчите. "

"Понякога единствено фланелката ти дава силата и куража да се пребориш и да покажеш най-хубавото от себе си. Българският футбол може да се оправи, единствено когато се оправят школите ", сподели Пелето в изявление за Канал 3. Ангелов разкри повече детайлности за неповторимия хибриден терен, кокйто се построява на стадион Раковски.

"Никой не е тествал тази нова технология. Преди всичко си е натурален теренът, изкуствената част от него дава опция да се експлоатира по-дълго и да има опция децата да играят на натурален терен. В същото време основата е по-здрава и постоянна. Много е безценен. Когато се прави нещо в името на децата, не би трябвало да се вършат сметки ", съобщи още някогашният капитан на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР