Бившият капитан на Левски - Станислав Ангелов, даде интервю за

...
Бившият капитан на Левски - Станислав Ангелов, даде интервю за
Коментари Харесай

Пелето: Левски не е създаден, за да се интересува къде се намира ЦСКА, а да носи името на Апостола

Бившият капитан на Левски - Станислав Ангелов, даде изявление за Actualno.com. Той не скри недоволството си от видяното в последните мачове на " сините ". Според сегашния шеф на Левски-Раковски, в случай че столичният гранд е бил почтен и заслужен до дъно, най-вероятно е щял да се показа по-добре при завършека на шампионата. 
 Надежда има! Член на УС навива Стоилов да се завърне в Левски
Надежда има! Член на УС навива Стоилов да се завърне в Левски

Двамата са провели няколко диалога по тематиката

" Аз съм станал левскар и съм се влюбил от дете в Левски, познавайки историята му. Левски не е основан, с цел да се интересува къде се намира ЦСКА, а да носи името на Апостола - с чест, достолепие и доста отговорност. Левски е концепция, това не е просто футболен клуб. Когато се случва нещо, което е в прорез с първичната идея, аз не съм ок. Беше ми извънредно неприятно да виждам това, което видях.

Другото, което желая да прибавя е, че не можеш да хвърляш едни млади момчета в багра против най-хубавия съперник в българското състезание все още. Вярвам, че те имаха и малко шанс. Представете си футболистите на Лудогорец да се бяха разиграли малко повече и да имаха повече шанс, щяха да вкарат 4-5 гола и да съкрушат юношите. Още повече - за мен най-важното нещо е да даваме персонален образец и урок на младите състезатели по какъв начин с достолепие би трябвало да се взе участие във всяка една спортна среща. В случая моите визии леко се разминават със събитията. Понеже ме питате, просто означавам.

Както и други спортни деятели са казвали, постоянно за всяко нещо се заплаща. В спорта не можеш да избягаш. Нямаш избор. Аз считам, че тези неточности, които допуснахме против ЦСКА, не са плод единствено на физическо положение, а и на отношението ни предния мач (б.а. - против Лудогорец). Ако бяхме до дъно почтени и почтени, такива каквито всички желаеме да сме, най-вероятно щяхме да се представим доста по-добре и да бием и идващия дуел (б.а. - против ЦСКА). Така се оказа, че загубихме и двете срещи поред.



Предполагам и се надявам, че Левски ще взе участие в Европа. Аз обичам този клуб и желая да се развива ".
 Топузаков трепери за Роналдо преди баража
Топузаков трепери за Роналдо преди баража

Избра си и сякаш сигурни дузпаджии

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР