Бившият капитан на Левски Елин Топузаков сподели, че сините могат

...
Бившият капитан на Левски Елин Топузаков сподели, че сините могат
Коментари Харесай

Топузаков: Когато Левски е най-уязвим, е способен да изненада всички и да спечели

Бившият капитан на Левски Елин Топузаков показа, че " сините " могат да изненадат всички, когато са най-уязвими.

" В дербито всичко е допустимо, само че Левски, когато е най-уязвим, е кадърен да изненада всички и да завоюва. ЦСКА може да е считан за любимец, само че това е до началото на мача. След това на терена ще си проличи кой тим е повече стимулиран и желае да завоюва ", сподели Топчо пред БНР.

" Тръпка постоянно е имало в мен в този мач като футболист. Звучи тривиално, само че за чест и популярност съм играл, а не за финансовите тласъци. Имам над 40 мача за Левски против ЦСКА. Не ги помня всички, само че множеството са ми носили огромна наслада. Вкарах гол за една победа с 2:1 на " Георги Аспарухов " и няколко кръга преди края на сезона станахме първенци. В дербито се раждат и нови звезди ".

" Липсата на съществени играчи в Левски може да се усети. На хората, които ще играят, може да им се усмихне шанса и щастието да се трансфорат в нови звезди и утвърдят като имена. За тях мотивацията и упоритостта да се потвърдят би трябвало да бъде водеща. Ако Левски не допусне гол, сигурно ще завоюва този мач ", сподели Топузаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР