Бившият капитан на испанския елитен Селта - Уго Мало, ще

...
Бившият капитан на испанския елитен Селта - Уго Мало, ще
Коментари Харесай

Съдят футболист за сексуална злоупотреба с папагал

Бившият капитан на испанския първокласен Селта - Уго Мало, ще бъде изправен на съд в Барселона нение в полово посягане по отношение на " папагал ".

Последният е талисманът на Еспаньол, а злоупотребата е осъществена минути преди турнирния дуел сред двата отбора преди 5 години.

Мало към този момент не играе за отбора от Виго. Той носи екипа на бразилския Интернасионал, само че казусът " изплува " след години на тъжби и правосъдни процедури, предава БТВ.

Искът е подаден от жена, която тогава носила костюма на " папагал ". Името на пострадалата се пази в загадка, като в съда тя е наричана просто Ана. По думите ѝ, през 2019 година вместо обичайното здрависване, Мало пъхнал ръцете си под костюма и хванал гърдите ѝ.

Al ex capitán del Celta, Hugo Mallo, se le investiga por la presunta comisión de un delito de abuso sexual a la mascota del Español (sí a la mascota) por esto. Está España para resetear y repartir de nuevo las cartas.
— Luis Moscardó (@moscardol)
Обвинението бе променено и той няма да отнесе сред 1 до 3 години зад решетките, 2 от които не се излежават в пандиза. Прокуратурата и адвокатката на Ана желаят футболистът да заплати парична отплата, изчислена по отношение на имуществото му, за интервал от 2 години.

Мало отхвърля да е направил нещо неправилно. Той твърди, че поздравил обикновено всички играчи и талисмани, без да знае от какъв пол са " папагалите " на Еспаньол.

Играчът акцентира, че бил съсредоточен върху подготовката си за срещата, която бе основна за оцеляването на галисийския отбор в Примера дивисион. Мало напомни, че поради значимостта му дуелът беше излъчен по малкия екран и получи солидно медийно внимание.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР