Бившият капитан на Интер Мауро Икарди е сред вариантите за

...
Бившият капитан на Интер Мауро Икарди е сред вариантите за
Коментари Харесай

Икарди е вариант за Рома

Бившият капитан на Интер Мауро Икарди е измежду разновидностите за заместител на контузения Тами Ейбрахам в Рома.

Очаква се Ейбрахам да отсъства от игра доста месеци. Английският национал контузи коляното си в последния мач на римския гранд за сезона в Серия А против Специя в неделя. Той ще претърпи интервенция и възобновяване на футболиста ще продължи до края на годината.

Ръководството на Рома бе готово да изслуша предложения за някогашния футболист на Челси, само че контузията му значи, че Тами Ейбрахам ще остане в Рим още един сезон.

Икарди е измежду вариантите за ново попълнение на столичани, макар че те към този момент са се срещнали със Специя за възможен трансфер на нападателя Мбала Нзола.

Мауро Икарди би трябвало да се завърне в Пари Сен Жермен след края на контракта му чартърен в Галатасарай, само че не се чака да остане при парижани. Аржентинецът се показа ужасно за турския гранда и означи 23 гола в 26 мача през сегашния сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР