Бившият капитан на Барселона Серхио Бускетс трябва съвсем скоро да

...
Бившият капитан на Барселона Серхио Бускетс трябва съвсем скоро да
Коментари Харесай

Бускетс избира между Меси и Роналдо

Бившият капитан на Барселона Серхио Бускетс би трябвало напълно скоро да вземе решение дали да заиграе още веднъж в един тим със своя другар Лионел Меси, или да стане съотборник на Кристиано Роналдо. Според „ Мундо Депортиво “ 34-годишният халф има предложения от Интер Маями и Ал-Насър, а решението къде ще продължи кариерата си може да бъде взето още през днешния ден.

Изданието прибавя, че за момента желанията на Бускетс са да заживее дружно със своето семейство в Маями и да се събере с Ла Пулга, с който завоюва куп титли в Барселона. Във финансово отношение обаче офертата от Саудитска Арабия е много по-изгодна, тъй че това може да натежи. 

Има спекулации, че притежателят на Интер Дейвид Бекъм е отправил оферта и към различен някогашни състезател на каталунците – Жорди Алба, както и към нападателя на Ливърпул Роберто Фирмино, който в края на месеца ще бъде свободен сътрудник. Така може да се окаже, че Меси, Бускетс и Алба още веднъж ще играят дружно в един тим.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР