Бившият капитан на Аталанта Алехандро Гомес, който понастоящем е в

...
Бившият капитан на Аталанта Алехандро Гомес, който понастоящем е в
Коментари Харесай

Звезда на Аталанта се оплака, че треньорът му скочил да го бие

Бившият капитан на Аталанта Алехандро Гомес, който понастоящем е в Севиля, описа за повода да се раздели с бергамаските. Не бе загадка, че в основата на всичко е спора на аржентинеца с треньора Джанпиеро Гасперини, само че в този момент стана ясно, че нещата посред им са опрели до пердах.

„ Направих нещо неверно. Предполагам, че става въпрос за неподчинението ми на тактическите му инструкции по време на мача против Мидтиланд в Шампионската лига. Оставаха 10 минути преди края на първото полувреме, когато Гасперини изиска да се преместя вдясно, а аз се справях сносно отляво. Затова му споделих „ не “. Мисля, че това, че реагирах по този метод по средата на мача, и то пред камерите, сътвори съвършената обстановка за него, с цел да ми се ядоса. В този миг осъзнах, че ще ме размени на почивката. Така и стана. В съблекалнята обаче той прекрачи границата и се опита да ме нападне физически “.

„ Тогава аз споделих „ стига “. Можем да спорим, ОК, само че физическата експанзия е неприемлива. Поисках среща с президента Антонио Перкаси. Казах му, че няма да имам проблеми да продължа напред. Осъзнах, че съм направил неточност, че като капитан не съм се държал добре и че съм дал неприятен образец, като не съм се подчинил на треньора. Аз обаче му заявих, че също желая опрощение от Гасперини. На идващия ден имаше среща на целия тим. Извиних се на треньора и на съотборниците ми за случилото се, само че по този начин и не получих опрощение. Как да схвана това? Аз съм сбъркал, а той е постъпил вярно? Всичко стартира оттова. След няколко дни споделих на президента, че към този момент не желая да работя с Гасперини в Аталанта. Той ми отговори, че няма да ме пусне, и по този начин стартира война, за която си платих. Отлъчиха ме от състава и по този начин упражнявах единствено с запасите “, приключва си изповедта си Гомес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР