Бившият капитан на Англия и Челси Джон Тери преговаря за

...
Бившият капитан на Англия и Челси Джон Тери преговаря за
Коментари Харесай

Джон Тери преговаря за разкриващ документален филм за Netflix след телевизионната `война за наддаване`

Бившият капитан на Англия и Челси Джон Тери договаря за обезпечаване на телевизионна договорка за разкриващ документален филм за живота му.

43-годишният Тери, който се отдръпна от професионалния футбол през октомври 2018 година, се потопи в треньорската сцена и работи в подмолния личен състав както на Астън Вила, по този начин и на Лестър, откогато окачи обувките си. Освен това Тери е работил като треньор в академията на Челси и в света на специалистите за beIN Sports.

Сега Тери ще следва стъпките на някогашните си съотборници Дейвид Бекъм и Уейн Рууни, които преди този момент разкриха персоналния си живот в хитови телевизионни сериали. Според The ​​Sun Тери е бил в центъра на война за наддаване с огромни телевизионни стрийминг услуги, които се интересуват от договорка за документален филм за живота му.

Съобщава се, че Raw TV, която сътвори „ Don't F*** With Cats “ и „ Tinder Swindler “ за Netflix, са любимците за обезпечаване на правата върху неговия документален филм. Освен че разказва какво е постигнал Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР