Бившият изпълнителен и финансов директор на гранда Левски - Константин

...
Бившият изпълнителен и финансов директор на гранда Левски - Константин
Коментари Харесай

Баждеков пред ТОПСПОРТ: Организацията на Мондиала е безупречна, моят фаворит продължава напред

Бившият изпълнителен и финансов шеф на гранда Левски - Константин Баждеков показа пред ТОПСПОРТ мнението си за протичащото се на Мондиал 2018 и последните мачове и събития на Световното състезание в Русия, привлекли вниманието на аудиторията.

Финансистът разяснява изненадващите отпадания на някои от любимците за купата, на миналогодишните финалисти и показа упованията си за крайния победител в конкуренцията на съветска земя.

 Снимка 365200
Източник:

Константин Баждеков изрази позитивното си усещане от организацията на Световното състезание и пожела на домакините да завършат шампионата без съществени произшествия и ексцесии.

Мнението на реномирания ни респондент:

Г-н Баждеков, този път тематиката на диалог е друга от нормалната. Мондиал 2018. Какви са усещанията ви от Световното състезание, досега? Някои от авансово определяните като най-сериозни любимци бяха отстранени и гледат мачовете сходно на всички нас - по малкия екран.
- Да. Определено това Световно състезание прави усещане с този факт - че се отличава на фона на предходните. Но персонално аз считам, че това значително е обяснимо.

Защо? На какво съображение?
- На това, че огромните звезди в другите тимове несъмнено са изтощени. Дори някои от тях бих ги окачествил като незаинтересовани от протичащото се.

 Снимка 364628
Източник:

И като че ли приемащи отпадането за нещо прекомерно обикновено.
- Точно по този начин. Не бяха изключително трогнати от неприятния процес на събитията. Струва ми се, че националната фланелка за някои от футболистите към този момент като че ли не " тежи " толкоз, колкото беше преди.

Каква е повода? Дали щедро подплатените, във финансово отношение, изяви на клубно равнище не способстват за всичко това? Когато печелиш повече от Шампионска лига, да речем, допустимо ли е да не проявяваш чак подобен интерес към представителния отбор на личната си страна? Чак дотам ли станаха футболистите от международно равнище меркантилни и парично насочени?
- Би могло да се огледа и по този метод на нещата. Да. Финансите са постоянно от голяма важност. Но това несъмнено не е нещо позитивно, когато от другата страна на уравнението стои националният тим. На звездите в няколко от тимовете се заложи прекомерно доста. Тежестта върху тях беше неимоверна. Предполагам, че е и много сложна за понасяне. Нормално е някои от състезателите да не съумеят да се оправят с това напрежение. Но моят любимец продължава напред, тъй че съм спокоен.

 Снимка 363661
Източник:

Кой е той?
- Бразилия. Симпатизирам им. Определено. Ще се веселя, в случай че те завоюват купата.

Възможно ли е наша близка, в чисто географски проект страна, да стигне до финала? Хърватия.
- Възможно е. Отборът им е впечатляващ, като прави усещане, че нямат слаб пост, а в противен случай - формирани са от огромен брой качествени футболисти, които се подвизават в редица грандове на Стария континент.

 Снимка 364944
Източник:

Изненадващо ли беше, персонално за Вас, представянето на домакините досега? Все отново отстраниха Испания.
- Видях метода, по който стартираха Мондиала и несъмнено ми направи усещане това, че те надалеч не са на терена за просто да се появят по малкия екран с фланелката. Ще гонят нещо огромно.

Възможно ли е да го реализиран? До какви граници се простират опциите им?
- Не мога да предвиждам. Но показват забележителни темперамент и резистентност. Пределно стимулирани са, което се обуславя от редица фактори, един от които несъмнено е семейството. Но на мен персонално ми прави и друго нещо съществено усещане.

 Снимка 362193
Източник:

Кое?
- Безупречната организация. Не видях слаб, непълен, неоснователен миг на Мондиала, що се касае до организацията. Базите, стадионите, изискванията за почитателите, за футболистите, за спортните щабове са просто неповторими. Личи си, че е работено доста преди Мондиала. И то на високи обороти.

 Снимка 362206
Източник:

Да не забравяме и за сигурността. Редица групировки сипеха закани преди началото. Но се видя, че когато проблематичните субекти биват спирани още на границата на страната, ексцесиите са минимални или даже отсъстват.
- Да. Така е. Сигурността е един от най-важните параметри. Дори и да е имало проблеми, те сигурно не попадат в графата " съществени " и биват овладявани мигновено. Пожелавам на уредниците до края на Световното състезание всичко да остане умерено, с цел да можем да се насладим на това, поради което всички гледаме срещите - добър и първокласен футбол.

Очаквайте и втората част от изявлението ни с господин Баждеков!

 Снимка 294727
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР