Бившият изпълнителен директор на ВМЗ ЕАД - Сопот Иван Иванов

...
Бившият изпълнителен директор на ВМЗ ЕАД - Сопот Иван Иванов
Коментари Харесай

Бившият шеф на ВМЗ отговори за къщата, наета в Хисаря за 450...

Бившият изпълнителен шеф на ВМЗ ЕАД - Сопот Иван Иванов отговори за къщата, която сдружението е наело в Хисаря през времето на неговото ръководство.

Иван Иванов съобщи, че показва безапелационното си противоречие, съгласно него, с манипулативно поднесената, за жалост, от държавна институция информация. 

Държа на обстоятелствата, по тази причина незабавно показвам, съобщи той в прессъобщение.

" Първо. Цитираната къща е наета за 6-ма души - екип на ВМЗ-Сопот, а не само за мен като шеф на завода. Наемът от 4 500 лв. на месец се дели сред 6-ма души, а не е разход само за шефа. Разликата е основна. 

Второ. Категорично не дава отговор на истината изказванието, че всеки ден водач ме е карал до София. Това е проверим факт. Всъщност, няма логичност да съм нападнат, че употребявам къщо в Хисар и в това време да ме карат всеки ден до София. 

Трето. Относно договорите с клаузи за обезщетение с 6 заплати при предварително преустановяване - обстоятелствата: 
При нас са назначени 4-ма души на такива контракти. Само за месец март 2022 година, при ръководството на служебния министър Никола Стоянов са назначени 6-ма души на контракти с компенсации. Общо в завода са 16 ", разяснява в прессъобщението Иван Иванов.

" Това са обстоятелствата ", добавя досегашният шеф на ВМЗ-Сопот. Той  " Манипулативното им поднасяне е въпрос на морал и правила, и най-много, на отношение към ВМЗ ", декларира още той. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР