Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла за

...
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла за
Коментари Харесай

Майкъла: Боримиров е безгласна буква в Левски

Бившият изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла за следващ път потвърди, че няма еднакъв що се отнася до словесните нападки към Левски. Според него спортният началник на Герена Даниел Боримиров не извършва никаква функционалност в клуба, като мнението му е без каквото и да било значение и тежест.

" Безгласна писмен знак. Точно по този начин. Това е Даниел Боримиров в Левски. Нима някой се съобрази с мнението му, когато стана дума за треньорската смяна? Нали доста държеше на Митов? Нали искаше той да остане непременно?

Сега какво стана? Смениха Митов, без никой да се сети да пита Боримиров дали е склонен. Това какво ви приказва? Никой не го смята за фактор.

Това не може да е същински състезателен шеф на гранд. Именно той би трябвало да предложи и дефинира кой да бъде новият треньор. А не напряко шефовете.

Сега Делио Роси нито е водил подготовка, нито е правил селекция. Нищо. Тоест има доста малки врати, посредством които да се освободи от отговорност ", показа Майкъла пред Gol.bg.

Ръководството на Левски чака явно чака с неспокойствие идването на италианския експерт Делио Роси, който би трябвало да парафира публично контракт за две години, след което да бъде показан на следващия ден пред медиите и футболистите.

Шефовете на столичани са мощно разочаровани от провалянето с 0:2 от Верея, като се надяват с идването на някогашния ментор на Лацио тимът да се вдигне в най-кратки периоди, откакто загуби към този момент пет точки в първите си три мача.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР