Бившият изпълнителен директор на RTL Дирк Геркенс ще консултира и

...
Бившият изпълнителен директор на RTL Дирк Геркенс ще консултира и
Коментари Харесай

Новият собственик на NOVA назначи бивш шеф на RTL на ключова позиция

Бившият изпълнителен шеф на RTL Дирк Геркенс ще съветва и следи дейностите на Нова телевизия, оповестиха от " Юнайтед Медия " - новият притежател на малкия екран.

Изпълнителният шеф на компанията, която закупи преди дни медийна група " Нова Броудкастинг груп " - най-голямата мултиплатформена медийна компания в България, заяви сериозните си планове за развиването на сдружението.
 Новият притежател на NOVA назначи някогашен началник на RTL на основна позиция

" С наслада посрещаме „ Нова “ и нейните чиновници в фамилията на „ Юнайтед Груп “. България е прелъстителен пазар за нас и като част от „ Юнайтед Груп “ „ Нова Броудкастинг Груп “ ще продължи да надгражда мощните си страни.Това ни дава опцията да реализираме синергия и да разтеглим мащаба си, с цел да увеличим вложенията си в локално наличие, което да удовлетвори нашите клиенти ", сподели основният изпълнителен шеф на „ Юнайтед Груп “ Виктория Боклаг.

Придобиването на „ Нова Броудкастинг Груп “ е част от тактиката на „ Юнайтед Груп “ да има както телекомуникационни, по този начин и медийни компании на пазарите, на които оперира. Платформата на компанията сплотява водещите оператори и най-хубавите производители на наличие в Югоизточна Европа. Медийното поделение на „ Юнайтед Груп “ - „ Юнайтед Медиа “ всяка година създава повече от 20 000 часа автентично наличие и излъчва повече от 30 канала, които са разполагаем за наземни, кабелни, DTH, OTT и IPTV платформи.

На българския пазар „ Юнайтед Груп “ има телекомуникационния оператор VIVACOM.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР