Бившият изпълнителен директор на Павел Колев разкри какво обещание е

...
Бившият изпълнителен директор на Павел Колев разкри какво обещание е
Коментари Харесай

Колев разкри, че Хубчев се отказал от договорка с Левски за дълга

Бившият изпълнителен шеф на Павел Колев разкри какво заричане е бил получил от някогашния треньор на отбора . Той показа също по този начин, че сделката с наставника, осъдил клуба за огромна сума, не е била изпълнима на процедура.
" Имало ли е сделка с Петър Хубчев, в случай че му бъдат платени заплатите до преустановяване на контракта му вкупом, той да не търси отплата за възнагражденията до края на договора си? Да, по този начин е. Вярно е това нещо. Това той на мен персонално ми го сподели най-малко седмица, откакто беше освободен от Сираков. Аз направих безусловно всичко, което можах по този проблем. Най-вероятно щях да имам и по-голям триумф, само че не е единствено Хубчев. Той си има съветници, юристи и знае, че е в мощната позиция ", съобщи някогашният шеф пред " Гонг ".
" През каквото и да сме минали дружно, аз изрично не мога да оправдая това държание на треньора. За мен не е почтено, тъй като той по този начин санкционира клуба. Опитах се да го трансформира, само че нямах кой знае какъв триумф. Ние обаче чисто финансово получихме опция да изплатим на него и помощниците му всичко, което бяха проработили, през декември 2020 година. Преди това нямахме опция. В нито един миг. Имахме оперативни разноски, плащахме на личен състав и футболисти, с цел да не се разбягат и да ни съдят и те ", добави Колев.
" Никога не сме имали опция да му платим преди декември 2020. Когато им платихме, Хубчев сподели на клуба, че ангажимента била важала, в случай че му платим в първите един-два месеца. Декември било минало доста време. Най-важното е, че тогава беше излязло решението на ФИФА. Реално той ни беше осъдил към този момент. Идеята ни беше да си стиснем ръцете и да завърши тази драма ", сподели още той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР