Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков, който вече е

...
Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков, който вече е
Коментари Харесай

Баждеков разкри как ще оправи бюджета на Левски

Бившият изпълнителен шеф на Левски Константин Баждеков, който към този момент е част от новия Управителен съвет на " сините ", разкри пред публицистите отговорностите и уговорките, които е поел.

" Ще се занимавам с това, в което ще бъда най-полезен - с финансовата част от бюджета на клуба. Имам задоволително опит и процедура, сблъсквал съм се с доста проблеми и считам, че ще се оправя. Конкретните ми задължения са свързани с търсене на спонсори, с рекламата, както и с организацията на мачовете. Ще оказвам помощ там, където съм квалифициран, няма да се греша в спортно-техническата част.

Едва през вчерашния ден започнах да се срещам с параметрите по бюджета на клуба. Относно взетия заем, бих желал да кажа, че са спазени всички условия.

Разходната част на бюджета е доста тежка, тя е направена при друго финансиране, за което в този момент може единствено да си мечтаем. Първата стъпка, по която към този момент се работи, е намаляването на заплати и разлъка с някои футболисти.

По-важно е да се акцентира на приходната част, само че за момента потъпления идват единствено от почитателите. Ще се търсят благоприятни условия за привличане на спонсори, даже и по-малки. Работи се и върху продажбата на футболисти, само че не непременно.

Необходимо е всички да поставим старания за обезпечаване на повече доходи, както и да се направи приоритет на разноските ", разяснява Баждеков.

Като член на УС на Левски той се е заел при започване на октомври да осведоми по какъв начин се развива бюджета на клуба.

" Тогава ще имаме действителна картина за постигнатото през това време, ще сме наясно и какви са вероятностите пред клуба ", добави Баждеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР