Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е в болница от понеделник

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е в болница от понеделник
Коментари Харесай

Силвио Берлускони е в болница от понеделник

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони е в болница от понеделник и няма може да участва на обществени събития в близко бъдеще, съобщи Ройтерс, като се базира на два източника.

Не стана ясно за какво 84-годишният медиен магнат е приет в болница. Източник, осведомен с въпроса, сподели, че не става дума за " нищо съществено ".

Представител на партията на Берлускони " Форца, Италия " съобщи, че той е бил в дома си в Аркоре, градче покрай Милано, преди да бъде откаран в болница.

" Бившият италиански министър председател би трябвало да си почине за известно време ", сподели източникът и добави, че до предходната събота той е бил " доста добре ".

Тази заран Берлускони не можа да участва на правосъдно съвещание в Милано по дело, по което е страна.

През януари 2020 година някогашният италиански министър председател беше приет в болница в Монако поради проблеми със сърцето, а през септември прекара ковид, който дефинира като " най-опасното предизвикателство в живота си ".

През 2016 година на Берлускони беше направена тежка сърдечна интервенция. Имал е и рак на простатата.

Берлускони прекара огромна част от своето възобновяване от ковид в къщата на щерка си в крайбрежната област Прованс, югоизточна Франция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР