Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше изписан от миланската болница

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше изписан от миланската болница
Коментари Харесай

Изписаха Берлускони от болницата

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони беше изписан от миланската болница " Сан Рафаеле " в петък, повече от 40 дни след приемането му за лекуване на белодробна зараза, обвързвана с хронична левкемия, предава Ройтерс.

86-годишният Берлускони и остана в интензивно поделение повече от 10 дни, което провокира спекулации, че животът му може да е в заплаха и събра фамилията и приятелите до леглото му.

Телевизионният новинарски канал SkyTG24 сподели фрагменти по какъв начин Берлускони е откаран с черна лимузина, а източник от неговата консервативна партия " Форца Италия " удостовери, че политикът е напуснал " Сан Рафаеле ".

След хоспитализацията лекарите споделиха, че. Те не прецизираха по кое време за първи път е открито онкологчното му заболяване, само че изясниха, че то не протича остро.
 Берлускони упрекна Зеленски за войната в Украйна Обновена
Берлускони упрекна Зеленски за войната в Украйна

Отговорът на Украйна не закъсня

През последните години. Той претърпя сърдечна интервенция през 2016 година и неведнъж е одобряван в болница след.

Партията " Форца Италия " на Берлускони е част от дясната коалиция на премиера Джорджия Мелони, макар че той самият няма роля в държавното управление.

Този месец Берлускони изпрати две видеопослания от болничното заведение до своите съпартийци и симпатизанти . Той сподели на конференция на " Форца Италия ", че е подготвен да се върне на работа.

Миналата седмица той бе посетен в болничното заведение от двамата си основни политически съдружници, Мелони и министъра на превоза и вицепремиер Матео Салвини, които и двамата споделиха, че тий се възвръща и е в " положително въодушевление ".

А този стадий яма определен правоприемник, който да размени Берлускони отпред на " Форца Италия " и напълно не е несъмнено дали партията може да се резервира без неговото управление, комнтира Ройтерс.
 Оправдаха Берлускони по дело за рушвет
Оправдаха Берлускони по дело за рушвет

Прокуратурата може да обжалва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР