Бившият италиански премиер е приет в болница днес поради здравословни

...
Бившият италиански премиер е приет в болница днес поради здравословни
Коментари Харесай

Силвио Берлускони отново в болница

Бившият италиански министър председател е признат в болница през днешния ден заради " здравословни проблеми ". Това сподели юристът му Федерико Чекони пред съда в Милано по време на съвещание по така наречен Дело " Руб тер ", където се очакваше политикът се появи.
Причините за хоспитализацията на Берлускони не са конкретизирани.
 Гадателката на Берлускони сподели по кое време ще завърши пандемията Гадателката на Берлускони сподели по кое време ще завърши пандемията
Година на политически взаимни отстъпки, промени по върховете на българския футбол и последователно превъзмогване на коронакризата посредством имунизациите....
Според “Кориере каузи Сера “ Берлускони е настанен за надзорен обзор в болничното заведение „ Сан Рафаеле “ в и ще остане там в понеделник, вторник и сряда.
Защитата на някогашния министър председател реши " да не слага спънка " пред процеса и по тази причина разглеждането на делото в правосъдната зала продължава.
Става дума за дело, обвързвано с мароканската танцьорка на екзотични танци Карима ал-Маруг, наричана „ Руби “. Скандалното следствие във връзка на против възнаграждение стартира още през 2010 година, когато той беше министър председател. Впоследствие политикът беше изцяло оневинен по това дело, единствено че още по време на първия развой, на който дадоха показания девойките, посещавали вилата на Берлускони, стартира ново следствие по съмнение в подкупване на очевидци. Обвиненията се основават на подслушани телефонни диалози както на девойките, по този начин и на хора от обкръжението на Берлускони.
По делото, получило името „ Руби тер “ се ревизират 23 души, в това число юристът на Берлускони, редица девойки и други участници в така наречен елегантни вечери,, както политикът дефинира купоните, които получиха от медиите прякора „ бунга-бунга “. Делото се проточи и заради това, че редица от обвинените би трябвало да дават показания по местоживеене, т.е. в разнообразни градове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР