Бившият италиански премиер Джузепе Конте предложи да се включи в

...
Бившият италиански премиер Джузепе Конте предложи да се включи в
Коментари Харесай

Експремиерът на Италия Джузепе Конте ще реорганизира Движение Пет звезди

Бившият италиански министър председател Джузепе Конте предложи да се включи в реорганизацията на Движение " Пет звезди ", което е част от ръководещата коалиция в Италия.

Конте направи това предложение в изявление по време на онлайн съвещание на партията нощес.

Ще предложа нов правилник, който ще разреши на Движението както да резервира мощните си страни, по този начин и да дефинира ясно организационните и политическите линии, сподели Конте.

Той заяви, че приема предлагането да взе участие в реорганизацията на " Пет звезди " и посочи, че това не е интервенция по ребрандиране или политически маркетинг, а смела стъпка по метаморфоза на партията, която записва значима страница в късата си история си, без да отхвърля предишното си.

Професор по право и сполучлив юрист, Конте до неотдавна не беше член на Движение " Пет звезди ". След изборите през 2018 година кандидатурата на Конте за министър председател беше издигната точно от Движението.Той подаде оставка, откакто от ръководещата коалиция излезе дребната партия на експремиера Матео Ренци " Италия вива ". Веднага по-късно " Пет звезди " поканиха Конте да оглави партията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР