Бившият италиански национал Османи Хуанторена стана съотборник на Мартин Атанасов

...
Бившият италиански национал Османи Хуанторена стана съотборник на Мартин Атанасов
Коментари Харесай

Османи Хуанторена стана съотборник с Мартин Атанасов в Зираатбанк

Бившият италиански национал Османи Хуанторена стана съотборник на Мартин Атанасов в турския първенец Зираатбанк (Анкара). От клуба оповестиха прехвърлянето на 37-годишната звезда, който от началото на сезона игра в китайската Суперлига и завоюва сребърните медали с Шанхай. Там той игра един до друг с новото попълнение на Хебър (Пазарджик) Джулио Саби.

Хуанторена, който завърши кариерата си в националния тим на Италия през 2021 година, към този момент има опит в Турция. Опитният посрещач игра за Халкбанк (Анкара) през интервала 2013-2015-а, като през втория си сезон там бе съотборник с Цветан Соколов. Тогава отборът печели Купата и Суперкупата на страната, а в шампионата остава със среброто.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В момента Зираатбанк е втори във краткотрайното класиране с 43 точки след 15 победи и 2 загуби, на 3 точки от водача Халкбанк, който е с 16 победи и 1 загуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР