Бившият италиански национал Марио Балотели може да изиграе първия си

...
Бившият италиански национал Марио Балотели може да изиграе първия си
Коментари Харесай

Марио Балотели със зверска диета преди дебюта му в Монца

Бившият италиански национал Марио Балотели може да изиграе първия си мач с екипа на Монца против Салернитана през днешния ден. 30-годишният нападател подписа с отбора от Серия Б при започване на декември, само че до момента не попадаше в групата поради проблеми с тежестта си.

Зверска диета обаче е помогнала на Балотели да смъкна 5 кг за 20 дни. Според медиите в Италия, той е изпращал всяка заран фотоси на шефа Адриано Галиани, с цел да покаже че старанията му дават резултат.

" Надяваме се Балотели да има прекрасен престой в Монца, както беше в Милан през сезон 2012/13. Той се нуждае от време, тъй като не е играл формален мач от март, само че работи съществено, смъква килограми и понижава % телесни мазнини в тялото си. Скоро ще е във форма. Гледайки го на тренировки, човек незабавно вижда класата му и си споделя, че Марио трябваше да реализира повече в кариерата си. Жалко, че пропусна толкоз години ", разяснява Галиани.

Балотели за последно игра в Бреша, само че беше освободен през юни. Той е обличал още екипите на Интер, Манчестър Сити, Милан, Ливърпул, Ница и Марсилия. За националния тим на Италия нападателят има 36 мача и 14 гола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР