Бившият италиански наставник Чезаре Прандели е убеден, че подходящият нападател,

...
Бившият италиански наставник Чезаре Прандели е убеден, че подходящият нападател,
Коментари Харесай

Влахович трябва да черпи вдъхновение от Холанд, смята Прандели

Бившият италиански ментор Чезаре Прандели е уверен, че подобаващият нападател, от който голмайсторът на ЮвентусДушан Влахович, би трябвало да се учи, е звездата на Манчестър СитиЕрлинг Холанд. Именно под управлението на Прандели сърбинът стартира да загатва за своя капацитет във Фиорентина през 2021 година.

„ Холанд има невероятни качества. Той нахлува в наказателното поле с изумителна увереност. Нападателите се учат един различен и Душан би трябвало да черпи ентусиазъм от Ерлинг. Мисля, че Душан се показва на равнище. Необходимо е да остане спокоен и да не прибързва. Отнема време да се върнеш във форма след травма. Понякога хората не помнят, че той е роден през 2000 година. Помня Федерико Киеза от школата на Фиорентина. Той и Влахович ще заформят атомно дуо в офанзива, те са приключени играчи.

Ювентус? Те са на точка от седмото място, само че си остават Ювентус и са способни да завършат в топ 4. Понякога точковото наказване води до по-голяма мотивация, а Лига Европа и Купата на Италия също могат да дадат подтик. Масимилиано Алегри би трябвало да включи всички играчи, с цел да може колективът да излезе по-силен от тази обстановка. Дали бих се завърнал към треньорството? Все още имам пристрастеност, само че не ми липсва скамейката. Заради пандемията мачовете се играеха пред празни трибуни, което ме накара да се усещам угрижен и уединен. Благодаря на Фиорентина, които ме схванаха. Ако в миналото се завърна, ще бъда с друга роля “, разяснява Прандели пред „ Гадзета дело спорт “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР