Бившият италиански нападател Паоло Ди Канио вярва, че Ромелу Лукаку

...
Бившият италиански нападател Паоло Ди Канио вярва, че Ромелу Лукаку
Коментари Харесай

Лукаку е твърде скъп за резерва в Интер, отсече скандален бивш нападател

Бившият италиански нападател Паоло Ди Канио има вяра, че Ромелу Лукаку няма да бъде титуляр на Интер този сезон, поради положителното партньорство сред Лаутаро Мартинес и Един Джеко. Босненско-аржентинското дуо напоследък не дава нужните резултати, само че Ди Канио е на мнение, че белгиецът няма качествата да ги измести.

Аржентинският нападател към момента не е намерил противниковата мрежа през 2022 година, а Джеко има единствено два гола в последните девет мача от Серия А. Лукаку от своя страна също е обект на рецензии в Челси, със своите 10 гола в 29 мача. Той остана на аварийна пейка в последните два мача против Лил в Шампионската лига и Ливърпул във финала на Карабао Къп.

28-годишният състезател желае да се завърне в Интер в края на сезона, макар че първенецът на Серия А не възнамерява сходен трансферен ход през лятото.

„ Той би бил доста безценен, като се има поради, че ще бъде запаса в този тим на Интер “, сподели Ди Канио пред Sky Sport Italia.

Di Canio: “Lukaku farebbe panchina in questa Inter. Lautaro svuotato. Se col Milan…”
— Fcinter1908 (@fcin1908it)
„ Интер има друг жанр на игра, с повече качество и нападател като Джеко, който играе съвсем като атакуващ полузащитник. Лукаку няма това качество ", продължи някогашният стрелец.

„ Ако бе спечелил против Милан, Интер щеше да е водач в таблицата със седем точки преднина и мач в пасив. Сезонът приключваше, само че оня поврат прекатурна сезона. Всичко се промени”, приключи Ди Канио.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР