Бившият испански национал Сеск Фабрегас съобщи, че слага край на

...
Бившият испански национал Сеск Фабрегас съобщи, че слага край на
Коментари Харесай

Сеск Фабрегас прекрасти футболната си кариера, насочва се към треньорската професия

Бившият испански национал Сеск Фабрегас заяви, че поставя завършек на спортната си кариера и ще се посвети на треньорската активност.

36-годишният полузащитник, който в кариерата си игра за тимове като Арсенал, Барселона, Челси и Монако, прекара 20 години по европейските терени. За последно плеймейкърът пази цветовете на италианския Комо.

Фабрегас дебютира за Арсенал през 2003 година, когато бе на едвам 16 години. Той прекара осем сезона при " артилеристите ", в които завоюва един път купата на Англия, след което се завърна в родния си клуб Барселона и взе шест трофея за три сезона.

Най-големите си триумфи обаче Фабрегас реализира с националния тим, за който изигра 110 мача и завоюва международната купа през 2010 година и два пъти европейската през 2008 и 2012 година. Във финала на международното състезание той даде асистенцията към Андрес Иниеста, с чийто гол " Ла Фурия " победи с 1:0 Нидерландия.

В обществените мрежи испанецът разкри, че треньорската му активност ще стартира от Комо, където ще води дублиращия и младежкия тим на клуба.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР