Бившият испански национал и звезда на Байерн Мюнхен - Хави

...
Бившият испански национал и звезда на Байерн Мюнхен - Хави
Коментари Харесай

Бивша звезда на Байерн Мюнхен призна, че в Катар не позволяват жена му да носи бански

Бившият испански национал и звезда на Байерн Мюнхен - Хави Мартинез, призна, че се е натъкнал на необикновени ограничавания в Катар, откакто през лятото на 2021 година се озова в страната, с цел да приключи футболната си кариера.

„ В някои райони приятелката му може да носи бански, само че допълнително не може. Това беше културен потрес за мен “, сподели отбранителният халф пред Marca.

Катар може и да е арабският център, който се приближава най-вече до европейските полезности, само че въпреки всичко продължава да е страна, ръководена по най-строгите канони на Корана. Мнозина даже настояват, че локалните традиции и порядки постоянно бива прикривани пред чужденците, като даже страната е упреквана в употребата на рабски труд и налагането на тежки репресии върху човешките права на дамите.

Мартинез въпреки всичко приветства хората, които биха желали да посетят Катар. Също по този начин изрази убеденост, че идното Световно състезание ще бъде величествен триумф, както за спорта, по този начин и за локалната просвета и стопанска система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР