Бившият испански футболист Иван Кампо призна, че е страдал от

...
Бившият испански футболист Иван Кампо призна, че е страдал от
Коментари Харесай

Бивш защитник на Реал призна за психични проблеми

Бившият испански футболист Иван Кампо призна, че е страдал от паник офанзиви по време на кариерата си в Реал Мадрид сред 1998-а и 2003 година. В изявление за вестник „ Ас “, Кампо описа по какъв начин водач от испанските военновъздушни сили го е убедил да приказва намерено за проблемите си. Той му обяснил, че описа му може да има огромно въздействие върху други, които имат сходни паники и да помогне за превръщането на диалозите за психологичното здраве в нещо обикновено.

„ Тогава си помислих, че думите му са изцяло разумни. Реших, че би трябвало да приказвам, с цел да възстановяваме тематиката. Повече не трябваше да се укривам от нищо. Независимо дали на хората им харесва или не. На мен ми се случи, а се случва и на още доста хора, за какво да не приказваме за това? Това е измежду най-честно срещаните заболявания в света. Лекари, таксиметрови водачи, юристи.. Да се приказва за това няма да аргументи нищо отрицателно “, разяснява 48-годишният Иван Кампо.

„ Аз имах поддръжката на фамилията и на съотборниците ми. Бяхме като група другари, а не просто експерти. Подадоха ми ръка, интересуваха се по какъв начин съм, окуражаваха ме. Тогава не беше като в този момент, само че в съблекалнята бяхме като семейство “, съобщи още Кампо.

Той бе част от състава на Реал Мадрид, който завоюва купата в Шампионската лига през 2000 година, като бе съотборник с имена като Роналдо, Роберто Карлос, Фернандо Йеро, Икер Касияс и Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР