Бившият играч от НБА Ричард Джеферсън следи ситуацията с Виктор

...
Бившият играч от НБА Ричард Джеферсън следи ситуацията с Виктор
Коментари Харесай

Ричард Джеферсън: Нещо се случва с Оладипо


Бившият състезател от НБА Ричард Джеферсън следи обстановката с Виктор Оладипо, който реши да играе в подготвителните срещи на отбора в “Дисни Уърлд”, само че към момента не е сигурен дали ще взе участие в формалния рестарт на сезона. Джеферсън сподели, че се случва нещо съмнително в тима и съпостави обстановката с тази на Кауай Ленърд, когато не искаше да играе за Спърс, преди да бъде трансфериран в Торонто.

“Това ми припомня на обстановката с Кауай Ленърд и Сан Антонио Спърс. Тук се случва нещо. Не може да имаш баскетболист, който е играл преди карантината, а по-късно стори същото в “балона”, само че не е сигурен за рестарта. Той можеше да каже, че ще си остане у дома или можеше да уточни каквато и да е друга причина, само че въпреки всичко щеше да получи рецензии. Но той се появи, играе, обаче към момента не е решил дали ще продължи. Или ще има някаква смяна, или някакво движение”, показа първенецът с Кливланд от 2016-а.

Richard Jefferson says ‘something isn’t right’ with this Victor Oladipo situation in Indiana

" This reminds me of Kawhi Leonard and the San Antonio Spurs. There’s something more going on here. "

(ESPN) pic.twitter.com/GX1Xqzu0tN
— NBA Central (@TheNBACentral) July 24, 2020
Оладипо претърпя тежка травма на 23 януари 2019-а, като съумя да се завърне на полето 371 дни по-късно - на 29 януари тази година. 28-годишният стрелец записа приблизително по 13.8 точки, 3.2 битки и 3.0 асистенции в 13 изиграни срещи през сегашния сезон.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР