Бившият играч на Уест Хам и Шефилд Уензди Паоло Ди

...
Бившият играч на Уест Хам и Шефилд Уензди Паоло Ди
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Паоло Ди Канио: Изобщо не съм впечатлен от Англия, а Хари Кейн не играе със сърце

Бившият състезател на Уест Хам и Шефилд Уензди Паоло Ди Канио бе извънредно сериозен към представянето на играчите на Англия в мача против Шотландия късно нощес, който приключи при резултат 0:0. “Трите лъва” несъмнено не изиграха изключително впечатляващ мач против “гайдарите”, само че все пак към този момент събраха 4 точки след първите си две срещи и са лидер в своята група.

“Шотландия се оправи доста добре, още повече предвид на капацитета им, само че въобще не съм впечатлен от Англия. Имат доста надарени играчи, само че като че ли нямат еднаквост, липсва придвижването, досетливост, кураж при пасовете в предни позиции. Когато вътрешните полузащитници са затворени, те се нуждаят от Джон Стоунс, който да изнася топката от задни позиции - знаем, че не е Бонучи, само че най-малко би трябвало да опита. Проблемът обаче не е единствено в играчите, а и в треньора - той би трябвало им каже къде бъркат.

Казвам го от три месеца - боготворя Хари Кейн, само че не одобрявам отношението му. За всички е ясно, че желае да напусне Тотнъм, само че не играе със сърце и това държание се придвижи и на Евро 2020. Проблемът при него е повече психически, а не физически. Той не гони съперниците,” изясни някогашният любим на огромна част от почитателите в Англия, които го обожаваха точно поради огромната пристрастеност, която влагаше в представянето си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР