Бившият играч на ЦСКА - Красимир Чомаков - сподели пред

...
Бившият играч на ЦСКА - Красимир Чомаков - сподели пред
Коментари Харесай

Краси Чомаков: ЦСКА да не сменя Ел Маестро, Каранга ще изостри атаката

Бившият състезател на ЦСКА - Красимир Чомаков - показа пред " Мач Телеграф ", че резултатите имат значение за самочувствието на футболистите, без значение дали срещите са контролни, или публични. Той разяснява селекцията на ЦСКА и е на мнение, че привличането на Фернандо Каранга е огромен плюс за тима.

" За мен няма значение какъв ще е мачът и би трябвало да се печели. Някои треньори изясняват по какъв начин резултатите нямат значение, а това не е истина. Всичко има значение! Резултатите дават самочувствие и убеденост във футболистите. За мен всеки дуел е значим, в случай че ще и в махалата да е. Независимо дали е надзорен мач, или формален - тимът би трябвало да се обиграва и да се види на кои играчи ще може да се разчита ", стартира Чомаков.
 ЦСКА не търси нов треньор, Ел Маестро остава
ЦСКА не търси нов треньор, Ел Маестро остава

Ето детайлности

" Трябва на всеки един детайл от играта да се акцентира. Подготовката е за това. Имат малко над 40 дни, с цел да се тренира крепко и като пристигна първата среща да си наясно какво би трябвало да направиш. Трябва да се избистри съставът. Надявам се да не се стига до треньорски смени. Това зависи от Нестор Ел Маестро и неговия щаб. Трябва по този начин да създадат, че ЦСКА да печели и да бъде по-уверен. Не единствено в резултатите, а и в играта. Ще бъде неуместно да се смени треньорът по време на подготовката или директно преди подновяването на сезона.

Прави усещане, че има трима норвежци в тима. Те станаха повече от българите в границите на шегата, несъмнено. Интересно е новото попълнение Скаршем какво ще покаже с отбора. Дано има място в тима за него и да се наложи. Предстои да разберем, тъй като това ще стане по време на формалните срещи. Привличането на Фернандо Каранга е доста добра вест. Ще се изостри офанзивата, а той има качества. Ако Дюкенс Назон също остане, ще има огромна конкуренция в предни позиции, а това е радващо. Ел Маестро ще има повече избори и това е доста добър ход на ЦСКА. Първият престой на Каранга беше доста сполучлив. Надявам се и в този момент да бъде по този метод ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР