Бившият играч на ЦСКА - Коста Янев, сподели пред Мач

...
Бившият играч на ЦСКА - Коста Янев, сподели пред Мач
Коментари Харесай

Коста Янев с ценни съвети към сегашните играчи на ЦСКА как се побеждава ирландски тим в Европа

Бившият състезател на ЦСКА - Коста Янев, показа пред " Мач Телеграф " упованията си за срещата сред " алените " и Сейнт Патрикс в Лигата на конференциите. Той се върна обратно във времето, когато " армейците " се изправиха против различен ирландски тим и го преодоляха Дери Сити. Самият Янев взе присъединяване и в двете против за българския отбор - 1:0 и 1:1.
 Саша Илич съхранява силите на своя капитан
Саша Илич съхранява силите на своя капитан

Юрген Матей няма да играе против Берое

" Спомням си, че с Дери Сити станаха доста здрави конфликти. Първата среща ги надиграхме изрично, а във втората теренът беше доста крив и топките бягаха доста неприятни. Успяхме и в Ирландия да излезем напред в резултата, само че ни изравниха в края. Заслужавахме да продължим напред и по-късно да отстраним и Динамо (Москва), с цел да влезем в групите. Големи мачове!

Трябваше в София да е по-изразителна успеха над Дери, само че имахме доста пропуски. Специфичното в играта на ирландците е, че разчитат напълно на дълги топки. Липсва им комбинативност. Не са тактически толкоз грамотни. Разчитат на силата и единоборствата. Така беше преди, в този момент не мисля, че нещо изключително се е трансформирало.

Надявам се ЦСКА да се оправи в този момент със Сейнт Патрикс. Нека да покажат една добра игра, любимци са и нека да съумеят да продължат напред. Дано имат и спортното благополучие. Като цяло всички страни израснаха футбол, а ние единствено си приказваме едно и също. Стискам палци на родните грандове в Европа и нека съумеят да се класират в групите. Да се вдигне коефициентът и всички да гледат с положително око на българския футбол ".
 Петър Жеков похвали Илич за налагането на български футболисти в ЦСКА
Петър Жеков похвали Илич за налагането на български футболисти в ЦСКА

" На Калоян Кръстев му би трябвало още време "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР