Бившият играч на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов -

...
Бившият играч на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов -
Коментари Харесай

Иван Стоянов: Белчев да остане и след края на сезона, ЦСКА трябва внимава в Разград

Бившият състезател на ЦСКА и Лудогорец - Иван Стоянов - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща сред " орлите " и " армейците ". Той е на мнение, че има голям късмет разградчани да станат първенци тъкмо в този дуел, защото се нуждаят от реми.

" Няма да е доста прелестно за почитателите на ЦСКА тъкмо в този дуел Лудогорец да стане първенец, само че натам клонят нещата. Виждаме, че при " алените " има много контузени, осъдени и заболели и поради класата, която има в редиците на разградчани и домакинския фактор няма да е изненада, в случай че това стане. Доста играчи няма да са на линия за Стамен Белчев и това е от изгода за Лудогорец. Освен това, в случай че ЦСКА загуби в Разград, а Черно море завоюва на " Герена " против Левски, това означа, че " моряците " могат да излязат пред тях в класирането. До края има още няколко мача и ще е забавно. Може всичко да се случи. И ЦСКА имат късмет да са втори, както и Черно море ", стартира той.
 Радуканов: Всички желаеме ЦСКА да е първенец всяка година, само че би трябвало да се случат някои неща преди този момент
Радуканов: Всички желаеме ЦСКА да е първенец всяка година, само че би трябвало да се случат някои неща преди този момент

" Обнадежден съм! "

" Стамен Белчев пое тима и съгласно мен това беше верен избор. Трябва да се дава повече опция и време на родните треньори. Мисля, че има много положителни треньори в България, които могат да свършат сериозен размер от работа в ЦСКА. Просто би трябвало да им се гласоподава доверие и да им се даде време, с цел да наложат вижданията си. За мен ще е вярно Белчев да бъде отпред на отбора и след края на сезона. Когато дадеш повече време на един човек, той има по-голям късмет да се потвърди. Ако той работи напрегнат и напън, с цел да реализира нещо в къси периоди, мисля, че мъчно биха се получили нещата. Треньорите не са магьосници, че да реализират резултати за негативно време. Белчев не е построил този състав и не е правил селекция. Не е правил подготовката и съм сигурен, че прави всичко по силите си да постите нужните резултати с тези играчи, които има ", продължи Стоянов.

" Виждаме, че Лудогорец в съвсем всяка среща са оптимално съсредоточени и мобилизирани. Знаем, че те ще се хвърлят в идната среща за трите точки и ЦСКА би трябвало да внимава. Вероятно ще има доста хора по трибуните и това ще е спомагателен тласък за играчите на Георги Дерменджиев ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР