Бившият играч на ЦСКА и Локомотив Пд Юнес Бенжелюн е

...
Бившият играч на ЦСКА и Локомотив Пд Юнес Бенжелюн е
Коментари Харесай

Виновникът на ЦСКА: Имам си адвокат, търсете него

Бившият състезател на ЦСКА и Локомотив Пд Юнес Бенжелюн е лимитирал съвсем до нула контактите си с България около делото с ЦСКА. Юнес обаче отхвърли да приказва по тематиката, която раздруса „ алените “ и техните почитатели.

„ Не разясня. Не желая изобщо да приказвам по този въпрос. Занимавам се с други неща. За другите имам юрист, да търсят него “, отсече пред " Мач Телеграф " някогашният бранител, който на „ Армията “ не записа даже и един формален мач.

Юнес Бенжелюн до този миг съумя да осъди ЦСКА на три разнообразни равнища – ФИФА, в Спортния съд в Лозана, а в този момент и в Швейцарския висш съд. „ Червените “ би трябвало да му платят малко над един милион лв., в случай че желаят да избегнат прекъсване на прехвърлянията за два следващи прозореца. Това би трябвало да се случи през тази седмица. Вариантите са два – вкупом или да търсят сделка за разсрочено заплащане.

Бенжелюн съумя да опази обществените си мрежи от станалото към този момент съвременно порицаване от страна на последователи на „ алените “. Майка му - мадам Сокена Ба пък остави мобилния си телефон на секретар, с цел да преценя на кого да подвига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР