Бившият играч на ЦСКА - Христо Марашлиев сподели пред Мач

...
Бившият играч на ЦСКА - Христо Марашлиев сподели пред Мач
Коментари Харесай

Христо Марашлиев: Илич умее да използва слабостите на противника, за да го побеждава

Бившият състезател на ЦСКА - Христо Марашлиев показа пред " Мач Телеграф " упованията си за представянето на отбора напролет.

" Това, което не ми харесва, че ЦСКА в множеството мачове не са безапелационни и не преобладават над съперника, както съм привикнал да бъде. Но от друга позиция - класирането и извоюваните точки изцяло прилягат на тима. Има огромно текучество на футболисти. Треньорът изпитва компликации да стикова тим, който да мачка. Мисля, че това е разковничето. Всички желаеме да виждаме ЦСКА да господства, да е над всички, да не се преценява с никого. Както игрово, по този начин и като самочувствие и показване. Това, което направиха през есента, дай Боже, да го задържат и напролет. Трудно ще е!

" Щом в този момент са решили, че един нов футболист в лицето на Тобиас Хайнц ще е задоволителен за набелязаните цели, значи те са поели своя кръст и ще се оправят с наличните играчи. Общо взето Саша Илич ще залага на същите хора, които му изнесоха мачовете през есента. Дано Хайнц реши проблемите, които вижда Илич. Дано бързо да се приспособява към българския футбол, тъй като той е друг от европейския и като нрав, и като настройка.

Един клуб е мощен тогава, когато е непрекъснат и има вяра в силите си. Умее да употребява слабостите на съперника, с цел да побеждава. Мисля, че това е главната философия на Саша Илич. В множеството мачове той не потегля да се надиграва, а търси неточности на противника, с цел да се възползва от тях. Радващо е, че почитателите прекратиха протеста. Това са хората, които вдъхват самочувствие на тима. Те могат да оказват помощ доста със своето наличие и с числеността си. Те дават преднина на футболистите с поддръжката си. Мисля, че това ще се отрази много позитивно на тима като показване ".
 Основен състезател на ЦСКА остава в клуба и през идващия сезон
Основен състезател на ЦСКА остава в клуба и през идващия сезон

Густаво Бусато е преподписал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР