Бившият играч на ЦСКА, Георги Илиев - Майкъла, сподели пред

...
Бившият играч на ЦСКА, Георги Илиев - Майкъла, сподели пред
Коментари Харесай

Майкъла: Гриша Ганчев бие Левски където ги хване! Мисля, че ще продължи да помага на ЦСКА

Бившият състезател на ЦСКА, Георги Илиев - Майкъла, показа пред " Мач Телеграф ", че съгласно него Гриша Ганчев ще продължи да оказва помощ на клуба. Той се помайтапи и с Левски като съобщи, че в случай че в шампионата " алените " играят единствено против тях ще станат първенци с добра голова разлика.
 Филипов ще е единственият назначен от Ганчев, който ще остане в ЦСКА след измененията?
Филипов ще е единственият назначен от Ганчев, който ще остане в ЦСКА след измененията?

Очаква се да не бъде изпълнителнителен шеф обаче

" Ако в шампионата играем единствено против Левски, ще успеем да станем първенци. И головата разлика ще е добра. Откакто Гриша Ганчев е пристигнал на " Армията " ЦСКА бие Левски когато и да е. Аз нямам доверие, че Ганчеви ще се отдръпват. Може да дадат акциите, само че ще продължат да оказват помощ на тима. Когато шефовете излязат и кажат публично, че са си тръгнали, тогава мога да го приема.

Няма да е добре за ЦСКА, в случай че Гриша Ганчев даде акциите на човек, който не е тестван. Сигурен съм, че Ганчев ще даде акциите на сигурен човек, който да продължи започнатото от него. Клубът излезе с информация, че ще приключат, само че това още не се е случило. Има време и ще забележим какво тъкмо ще стане. ЦСКА не е инцидентен клуб и новите притежатели би трябвало да внимават. За мен Гриша Ганчев чисто финансово оказа помощ доста на клуба. За да управляваш клуб като ЦСКА, е належащо да имаш високо равнище и ясна визия какво правиш. Гриша Ганчев обича самичък да се оправя с компликациите. ", съобщи Майкъла.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР